Why you should choose

Diensten

 • Website ontwikkelings diensten
  Maritis is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte websites. Door onze jarenlange ervaring in website-ontwikkeling zijn we in staat om voor iedere onderneming een website te ontwikkelen die helemaal aansluit op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Onze werkzaamheden zijn erg divers, gericht op detail en op de wensen van de klant. Onze diensten zijn daarbij op te delen in enkele belangrijke onderdelen.
 • Ontwerp
  Het is belangrijk om met je website een goede eerste indruk te maken op je bezoekers en potentiële klanten. We streven ernaar het ontwerp van de website naadloos te laten aansluiten op je huisstijl en imago. Wij luisteren goed naar jouw wensen en zorgen voor een doeltreffend eindresultaat. Door onze ervaring en blik op de ontwikkelingen binnen de wereld van webdesign, zijn we in staat jou de nieuwste oplossingen te bieden. Niet alleen op het gebied van webdesign, maar ook als het gaat om huisstijlen.
 • Technische ontwikkeling
  Met een mooi ontwerp ben je er nog niet. Wij vertalen voor jou de ontwerpen naar een functionele, gebruiksvriendelijke website. We zijn gespecialiseerd in het leveren van unieke websites, met zijn eigen specifieke functionaliteiten naar de wensen van de klant. Zowel vóór de schermen op de website, als achter de schermen in het beheersysteem. Of het nou gaat om de toevoeging van een social media plugin, agendafunctie of tweetaligheid: wij komen altijd met een gepaste oplossing. Kortom: wij leveren maatwerk!
 • Content Management Systeem
  Als je content op je website wilt plaatsen, wil je je energie niet steken in onnodige handelingen door technische tekortkomingen. Daarom hebben wij een beheersysteem (Content Management Systeem) ontwikkeld waar eenvoud en gebruiksvriendelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Onze bestaande klanten vinden het erg gemakkelijk om hun weg te vinden in het systeem en hebben voldoende mogelijkheden om content aan te passen. Een kijkje nemen in het beheersysteem? Dat kan met ons Demo CMS.
 • Responsive Webdesign
  Tegenwoordig vindt bijna de helft van het internetverkeer plaats op mobiele apparaten. Wij bieden daarom aan om jouw website te optimaliseren voor smartphones en tablets. Dit kan op een simpele manier door de weergave van de website alleen aan te passen naar de grootte en type van het beeldscherm, maar ook door de content geheel aan te passen op mobiele apparaten. Helemaal naar jouw wens.
 • Zoekmachine Vriendelijk
  Je wilt online gevonden worden door bestaande én potentiële klanten. Wij zorgen ervoor dat je website zoekmachinevriendelijk is, zodat je op Google wordt gevonden. Dit doen we door de website achter de schermen technisch te optimaliseren, maar ook door jou in het CMS (beheersysteem) de mogelijkheid te bieden alle zogenoemde meta-informatie te beheren, waarmee je je SEO-positie versterkt.
 • Webhosting
  Wil je een nieuwe website en heb je nog geen bestaand hostingpakket of domeinnaam? Of ben je niet tevreden over je huidige provider? Wij verzorgen dit graag voor je. Bekijk meer informatie over onze pakketten voor webhosting en onderhoud aan je website.
%d bloggers liken dit: