Why you should choose

Hosting en Servers

Wij onderscheiden ons door de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan betrouwbare apparatuur en zorgen voor een altijd beschikbare en flexibele werkomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in domeinnaam registratie, e-mail, hosting, servers, vps en cloud . Daarnaast bieden wij organisaties maatwerkoplossingen en ondersteuning bij tijdelijke online projecten.

Onze servicedesk staat iedere werkdag voor u klaar, of u nu één of meerdere producten bij ons afneemt. Daarnaast investeren wij continu in nieuwe software en apparatuur zodat u niet alleen snel maar ook gemakkelijk kunt werken. Voor een betrouwbare dienstverlening ben u bij Maritis dus aan het juiste adres.

We kennen 3 typen de hosting

Shared (de goedkoopste) is 1 grote server waar honderden  (websites) wonen. Je hebt al de bronnen die je nodig hebt, maar je betaalt minder omdat je ze deelt met meerdere bewoners.

VPS  Je doet je voordeel met geüpgrade bronnen EN je deelt ze met veel minder mensen. Dat geeft je meer power, flexibiliteit en beheer, maar het kost ook iets meer.

Dedicated Server een single-tenant virtuele machine die alleen aan jou is toegewezen, en volgens ons is dat dé ultieme, ultramoderne server technologien. Het is de duurste optie, maar alleen websites met enorm veel verkeer en vele bronnen hebben dit nodig.