Why you should choose

Website ontwikkeling

Alle websites die wij ontwikkelen, zijn volledig responsive. Een responsive website is een website die zich aanpast op basis van het apparaat waarmee de website bezocht wordt, zoals de mobiele telefoon. Bezoek je een responsive website met je computer, dan wordt het formaat van de website aangepast op het scherm van jouw pc. Bezoek je de website met een tablet, dan wordt het formaat verkleind en zie je de website op de juiste manier op dit apparaat. Kom je op de website met een smartphone, dan wordt het formaat nog kleiner. Zo is een responsive website gebruiksvriendelijk op ieder apparaat, zodat je iedere bezoeker van jouw website goed kunt bedienen.

Wij kunnen een website voor je ontwikkelen op basis van een bestaande huisstijl en/of een bestaand logo, maar we kunnen ook een compleet nieuwe website ontwikkelen. Kies je voor een compleet nieuwe website, dan maken we samen een huisstijl met logo en stemmen we jouw nieuwe website helemaal op dit ontwerp af.

Als je een website laat ontwikkelen door onze ontwikkelaars, krijg je altijd een site die je gemakkelijk zelf kunt beheren. Je bent dus niet van ons afhankelijk als je een aanpassing door wil voeren of als je je website uit wil breiden, maar je kunt dit eenvoudig zelf doen. Ook als je geen ervaring hebt met het beheren van websites, kun je aan de slag met ons beheersysteem. Omdat dit systeem zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk is, kan iedereen er goed mee werken.

WEB BASIC

9,90€

per maand
Setup Kosten 199,00

1ste jaar 299,00 € totaal
2de jaar 9,90 € per maand

12 paginas inklusief

5 x Email accounts

Fast Hosting

Contact pagina

Social integratie

Gratis SSL certificate

SEO

Initial Online Marketing (1 update)

WEB ADVANCED

19,90€

per maand
Setup kosten 299,00€
of
1ste jaar 499,00 € totaal
2de jaar 19,90 € per maand

Unlimited paginas (18 inklusief)

Unlimited Email accounts

Fast Hosting

Contact pagina

Social integratie

Gratis SSL certificate

SEO

Online Marketing 1 maand (weekly updates)

WEB PRO

29,90€

per maand
Setup kosten 399,00 €
of
1ste jaar 699,00 € totaal
2de jaar 29,90 per maand

Unlimited paginas (24 inklusief)

Unlimited Email accounts

Fast Hosting

Contact pagina

Social integratie

Gratis SSL certificate

SEO

Online Marketing 3 maanden (weekly updates)